sâmbătă, 3 aprilie 2010

Les beaux esprits se rencontrent...

Îmi promisesem mie însămi să nu mai pomenesc o vorba despre politică, măcar cît țin Sf. Paști. Dar nu mă pot abține să nu semnalez apariția cărții lui Mihail Kassianov (un fel de Adrian Năstase moscovit), intitulată, cum credeți?
Bez Putina (fără Putin).
Așa-i că vă place? Sărbatori fericite!

3 comentarii:

  1. Stimata doamna,
    Marturisesc ca postarea dvs. m-a lasat mult mai nestiutor decit eram. Sigur, sint mai luminat acum, stiind ca a aparut acea carte (sper, totusi, in limba romana, caci, pentru mine, rusa ...) In schimb, titlul postarii dvs. "imi stinge lumina": daca-l includeti pe Adrian Nastase printre "les beaux esprits", in ciuda simpatiei deloc excesive (!) pe care i-o purtati, gestul dvs. cel putin crestinesc e, dupa parerea mea, de toata lauda! Daca ati uitat, pur si simplu, sa puneti niste "ghiulemele", iata consecintele! In fine, daca ati contat pe un deosebit de fin simt al umorului, inseamna ca, intotdeauna, cititorii dvs. sint mai ceva decit ... ceilalti. Lucru pentru care va felicit!
    Si totusi, asa confuz cum ma gasesc, dati-mi voie sa va urez, din tot sufletul, sarbatori fericite, cu bucurii, dumneavoastra si celor dragi!

    RăspundețiȘtergere
  2. În glumă, putem spune chiar și despre dl. Năstase că e un bel esprit. De altfel, d-sa stă mult mai prost cu etica decît cu inteligența. Nici despre Kasianov - inteligent, dar poreclit de mult dl. 2% - nu se poate spune prea mult de bine. M-a frapat coincidența dintre titlul cărții lui Kasianov și ziua violet fără Băsescu, atîta tot.
    Sărbători fericite!

    RăspundețiȘtergere