miercuri, 16 iunie 2010

Am primit programul TV unice din anul 7528 de la Facerea Lumii:

6.00 Intonarea imnului naţional Puşca şi cureaua lată

6.10 Jurnal de ştiri. În cuprins, tradiţionala transmisie în direct: Întoarcerea matinală din Bamboo la Palatul Cotroceni a preşedintelui Elena Băsescu.

7.00 Dimineaţa de Mentă. Matinal cu Marian Valorosu şi Magda Ciumac
Rubrici: ● Fitness cu Nikita; ● Tratarea rănilor de cuţit şi a muşcăturilor de leu cu Fraţii Cămătaru, ● Horoscop cu vrăjitoarea Maria Câmpina ● Să mâncăm sănătos cu Adrian Păunescu.

9.00 Din dragoste (r) Prezintă Gabriela Vrânceanu Firea și Cristian Boureanu.

10.00: RO minor
Program special pentru minoritatea românilor, câţi or mai fi rămas în ţară

10.05: În direct de la Ateneu. Concert extraordinar: The Three Turbo Tenors Pe Sistem Cu Sorinel Copilul de Aur, Baby Minune şi Florin Salam, sub bagheta Excelenţei Sale Dan Bursuc

11.30: Talk-show politic
Cu Mihai Tatulici Tema zilei: Scandal la Ministerul Culturii! Ministrul Daniela Gyorfi acuzată de consilierul prezidenţial Monica Iacob-Ridzi că şi-a operat sânii pe bani publici.

12.30: Jurnalul de ştiri al amiezii
În direct de la Palatul Victoria : Conferinţa de presă și dejunul cu șampanie ale primului-ministru Elena Udrea

13.00 transmisie în direct: dezvelirea statuilor ecvestre ale lui Traian Băsescu la Curtea de Argeș, Suceava și Alba Iulia

14.00: Universitatea Spiru Haret prezintă: Cursuri în direct. Ofertă promoţională! Urmăriţi timp de 7 zile cursul de Medicină şi primiţi o licenţă în Arhitectură şi un doctorat în Ştiinţe sociale!

15.00 Mondenii: Shopping cu dna Prim Ministru Elena Udrea. Azi, Paris, Faubourg St. Honoré.

16.30: Acces direct Cu Mădălin Ionescu Subiectele zilei : ● Un pensionar i-a băgat soţiei goblenurile pe gât. Imagini spectaculoase de la radiografie! ● Ţolea Ciumac l-a bătut pe Horia Roman Patapievici pentru că acesta nu l-ar fi salutat cu îndeajuns respect. ● Monstrul din lacul IOR! Un somn gigantic poreclit PDL a înghiţit toţi pensionarii care cer§eau pe malul lacului.

19.00: Principalul jurnal de ştiri al zilei. Subiecte : ● Vizita oficială a preşedintelui Elena Băsescu în ţara vecină şi prietenă Constanţa. ● Preşedintele român şi regele constănţean Radu Mazăre negociază eliminarea vizelor pentru cetăţenii români care vor să viziteze Regatul Constanţa. ● Avertizare de caniculă: cod infraroşu. Se aşteaptă temperaturi de peste 55 de grade.. Cetăţenii sensibili la foc sunt sfătuiţi să rămână acasă.

20.00
FILM: Târgoveţul mustăcios Tragedie romantică, India, 2021 Povestea romanţată a tinerei Khalya care pleacă din orăşelul natal pentru a-şi realiza visul de a deveni şoferiţă de TIR. La cursul de legislaţie rutieră întâlneşte un tânăr orb care dorea să devină şofer de taxi. Fata îl consideră urât, dar se îndrăgosteşte de inteligenţa sa, se mărită cu el şi îi face doi gemeni. Nefiind de acord cu căsătoria, tatăl Khalyei vine să se răzbune. De aici filmul devine cu adevărat interesant. Bătrânul află că ginerele este de fapt fiul său nelegitim, aşadar gemenii sunt rodul unui incest. De ruşine, gemenii intră pe unde au ieşit, Khalya devenind din nou gravidă. Toţi trei pleacă în căutarea unui tată de conjunctură şi îl găsesc în persoana unui traficant de ceai de muşeţel, Jawaharlal Mumbay. Gemenii se nasc din nou, dar Jawaharlal îi ucide şi pleacă în America împreună cu o plăpumăreasă de care era îndrăgostit încă de pe vremea Marii Foamete, când ucisese, tranşase şi mâncase un târgoveţ mustăcios. Copleşită de durere, Khalya cântă şi dansează

22.30: NAȘII, cu Radu Morar și Andreea Pora

0.00: Dan Diaconescu în Direct Serialul Traian și Elodia

3.00 Noaptea petrecăreţilor Program liber de manele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu