joi, 27 ianuarie 2011

APEL

Excelent acest APEL al lui George Șerban: 

DACĂ ȘTIȚI CE ȚARĂ NI SE PREGATEȘTE …

STIMATI POLITICIENI RESPONSABILI,
acolo unde va aflati, oriunde in opozitie, politicieni cu iPaduri, cu vile, cu carisma, cu discurs superb, cu un curaj demonstrat , deocamdata, doar la televizor, nu va intreb daca va dati seama in ce tara traim. Va intreb daca puteti intelege ce tara ni se pregateste …
Daca raspunsul este afirmativ, atunci lasati naiba televizorul. Mergeti intre oameni. Nu in sedinte de partid cu proprii sustinatori. Mergeti intre oameni suparati care va vor primi cu ostilitate. Mergeti si convingeti-i. Nu veti putea merg…e peste tot. Mergeti pana veti simti ca va prabusiti. Si numai atunci, le veti putea cere si celorlalti, din jurul vostru, sa faca la fel.
Daca intelegeti ce tara ni se pregateste, a sosit momentul sa faceti ceva eroic, pe masura dimensiunilor voastre politice si sociale. Altceva decat discursuri sterile si plictisitoare pe care le urmaresc doar procente de rating, nu si oameni. Luati o decizie care sa aiba semnificatia unui act de curaj. Un risc cat de mic.
Opriti distrugerea si fascizarea tarii! Provocati, cu orice risc alegeri anticipate, o noua majoritate parlamentara si izgonirea fascismului portocaliu din politica romaneasca.
Daca veti umbla printre oameni – nu printre membri de partid! – oamenii va vor sprijini. Oameni multi, foarte multi, altii decat cei care se uita la televizor …
E doar un vis frumos, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu