joi, 26 august 2010

Vreau să plec

...dacă nu din țară - la vîrsta mea, te înveți greu cu străinătățile - măcar din Facebook: după ce că, zilele trecute, am fost anunțată electronic că ar trebui să cer prietenia lui Ion Iliescu, de vreme ce avem nu mai puțin de 111 amici comuni (amici facebook, dar totuși...) ieri am primit, culmea nerușinării, o cerere de prietenie din partea lui Traian Băsescu!
Drept cine mă ia această rețea de socializare? Mîine mă pomenesc cu vreo invitație de la Dan Diaconescu și n-o să pot spune nimic?

5 comentarii:

  1. Pe mine m-a scutit Ion Iliescu de invitatii, si nici facebook nu mi-a recomandat ca am fi compatibili, insa Traian Basescu m-a invitat chiar de doua ori (!!!) si am si o invitatie de la Dan Diaconescu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va fi nevoie să plecaţi dumneavoastră. La urma-urmei, nici nu e cum vreţi dumneavoastră... Are grijă Băsescu şi gaşca lui de fomişti patologici să-i evacueze pe toţi tipii dezagreabili în braţele celui mai bun vecin al României ( magister Ilici dixit), poate să mai facă un canal şi, de ce nu, un metrou subcarpatic. Asta după ce-i le va fi luat impozite şi taxe suplimentare pentru biletele de avion/tren/autobuz cu care trebuie să părăsească urât mirositoarea gură de plai. Primul pas l-au făcut: ne-a dat domiciliu obligatoriu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamnă,
    plecaţi doar de pe facebook, dar rămâneţi aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata doamna, sinteti un pic nedreapta cu biata retea de socializare. Va costa doar un click sa-l respingeti pe intrus. Doamne, dac-am putea, si in viata reala, sa-l trimitem pe matroz la groapa de gunoi a istoriei cu un singur click!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am avut invitatii de la toti. Din pacate, in spatele acestor conturi stau niste oameni care nici macar nu i-au cunoscut, ceea ce e usor penibil si se datoreaza celor care fac strategiile de comunicare pt. liderii politici de pe la noi.

    RăspundețiȘtergere