miercuri, 19 mai 2010

Culmea ignominiei



Aflu că am ajuns ȘI material didactic pentru dra europarlamentar Elena Băsescu. aka EBA: iată declarația d-sale la Bruxelles:

În contextul crizei economice şi financiare mondiale, Guvernul ţării mele a fost nevoit să reducă salariile bugetarilor, pensiile, ajutorul de şomaj şi să taie subvenţiile.


Având în vedere aceste măsuri deosebit de dure pentru a se asigura cheltuirea corectă şi eficientă a banului public, este nevoie ca achiziţiile publice să se facă în modul cel mai transparent si rapid posibil. De asemenea, trebuie încurajată utilizarea sistemelor electronice de licitaţii care duc la eliminarea corupţiei şi fraudei din sistemul achiziţiilor publice. Procedurile birocratice existente, regimul juridic confuz şi complicat, precum şi necesitatea clarificării căilor de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţii au dus la blocarea derulării unor contracte importante. În urma consultărilor cu FMI Guvernul României a modificat Legea achiziţiilor publice, aceasta urmând să intre în vigoare până la 1 iunie.

5 comentarii:

  1. Vai, dar trebuia sa puneti filmul cu dansa, sa-i vedem fata nedormita dupa o noapte in club, funda monstruoasa ce-i lucea pe umar si, mai ales, vocea impleticita si bleaga. Sa nu uitam de incapacitatea dansei de a tine un discurs de cat?...un minut, fara a se uita in foaie. Pur si simplu nu este in stare sa vorbeasca liber nici cand are de exprimat doua idei. Jalnic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare despre ce tara vorbeste ea? Nu cea in care lider de manevre a fost tatal ei? Frumos mai vorbeste despre ceea ce se intampla in aceasta tara administrata de 6 ani de catre cel care a si trimis-o acolo...

    D-na profesoara, am rugamintea sa schimbati in blog roll la 20 X Schindler cu http://proatitudine.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Atât a putut şi ea...A urmat cursurile la fără frecvenţă.

    RăspundețiȘtergere
  4. tot ieri am primit si ultimul discurs de la PE al domnisoarei EBA: fara cuvinte... "ceanura"

    http://www.youtube.com/watch?v=pqdiSnZlqlQ

    RăspundețiȘtergere