vineri, 22 ianuarie 2010

Addendum

Excelent articolul lui Cristian Pârvulescu din România Liberă de azi, http://www.romanialibera.ro/opinii-comentarii/a175346-tentatia-irationalului.html.
În schimb, alături, un text agresiv al lui Cristian Câmpeanu - un mult prea activ "martor al lui Băsescu" care se căznește din greu să-l includă pe Crin Antonescu printre politicienii iresponsabili din confreria flăcării violet, dar nu observă nicio clipă prezența obsesivă a șamanului Manolea în preajma președintelui Băsescu. La mijloc, Mirel Bran, în "le Monde", http://www.lemonde.fr/europe/article/2010/01/21/en-roumanie-le-chef-de-la-gauche-battu-a-la-presidentielle-se-dit-victime-de-sorcellerie_1294849_3214.html, se face că nu vede umbre violet decît la PSD, la Președinție nu-l supără nimica.

Dar, bîntuind pe Youtube, iată ce am găsit: imagini video de la o ceremonie de exorcizare a dnei Sarah Palin, cît pe-aci vicepreședinte al SUA. Brusc m-am întrebat dacă Mircea Geoană nu o fi aflat cumva că parapsihologia pop e trendy în anumite cercuri republican-conservatoare? Asta i-ar semăna cu asupra de măsura.

2 comentarii:

  1. Crin Antonescu a fost cel mai cu capul pe umeri pe problema asta, si a raspuns ca un lord (vorba lui Marius Ghilezan) atunci cand a fost intrebat daca a simtit vreo "flacara energetica" indreptata asupra lui in campanie: „Dacă zic «nu», spuneţi că-s nesimţit, dacă spun «da», risc să fiu caraghios“

    In rest, eu cred ca Basescu chiar trebuie sa explice de ce merge cu sarlatani dupa el, si daca ii plateste din bani publici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce se vede în acel clip nu are nici cea mai vagă legătură cu o şedinţă de exorcism. :D

    Exorcismul nu se face în public...

    http
    www
    youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk

    RăspundețiȘtergere