marți, 4 decembrie 2012

Cu cine votăm

Susțin candidații USL în algerile de duminică, dar am un candidat pe care îl susțin cel puțin de două ori: odată fiindcă e la rîndul lui susținut de PNL, dar a doua oară pentru că îl cunosc de cînd era student în anul I. Atunci a început și colaborarea noastră, care nu a încetat pînă azi. Între timp am devenit colegi de catedră și disciplină, eu i-am fost decan, după care el mi-a fost decan, am lucrat împreună la Președinția României în Administrația Constantinescu, de care niciunul dintre noi nu ne-am dezis vreo clipă.
Mulți dintre cei ce citesc aceste rânduri îl cunosc din dezbaterile televizate ale ultimilor ani, în care vocea lui lucidă și echilibrată s-a făcut auzită adesea. Eu îl cunosc însă din cei mai bine de 30 de ani de prietenie și respect reciproc, așa că îl recomand cu toată convingerea ca pe un om de onoare de o impecabilă judecată critică și fidelitate.

2 comentarii:

  1. SUNT OPTIMIST: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/12/06/sunt-optimist/.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti noroc sa va aflati intr-un colegiu unde sa si aveti niste candidati acceptabili. Cum pot eu sa votez un candidat USL de la PSD care pana acum un an si jumatate era vice PDL sector 6 iar de la tribuna Senatului spunea cat de rau e partidul in care s-a refugiat el acum !?? Chiar daca il cheama Mutu. Din pacate eu nu voi putea merge pe ideea colectarii de procente asa, la gramada. Oricat l-a ura pe Basescu, urasc la fe de mult viermii astia portocalii care, iata, mi se baga sub nas chiar de cei de la care aveam asteptari mai mari.

    RăspundețiȘtergere