vineri, 8 februarie 2013

Mesajele PNL privind suspiciunile de corupție la adresa ministrului Muncii 07.02.2013

 · Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a fost astăzi victima unei manipulări grosolane din partea unui post de televiziune care atacă în mod constant Partidul Național Liberal și liderii săi. ·
 PNL își rezervă dreptul de a acționa în judecată postul de televiziune care a afectat imaginea ministrului liberal.
· Constatăm că, pe măsură ce se apropie Congresul Extraordinar al PNL, se intensifică atacurile la adresa liderilor liberali. ·
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, nu este vizat în niciun dosar de cercetare penală aflat în lucru la DNA. · Informația că doamna Mariana Câmpeanu ar fi refuzat să se prezinte la DNA este una mincinoasă. Ministrul muncii nu a primit nicio nicio înștiințare sau invitație oficială de la DNA și nici nu se află astăzi în țară. · Doamna Mariana Câmpeanu se află la Dublin, la reuniunea informală a Consiliului EPSCO, unde se discută despre sprijinirea persoanelor vârstnice pentru ocuparea unui loc de muncă. · Informațiile care au apărut în presă referitoare la posibila cercetare penală a ministrului au fost infirmate oficial de Direcția Națională Anticorupție. Pe numele Marianei Câmpeanu nu este începută urmărirea penală în niciun dosar de la DNA. · Asupra ministrului Câmpeanu, care exercită demnități publice de foarte multă vreme, nu au planat niciodată suspiciuni de corupție.

Un comentariu:

  1. 1) "Purtătorul de cuvânt al DNA a spus că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) nu derulează cercetări penale care să-l vizeze IN MOD DIRECT (s.m.) pe ministrul Muncii, infirmând astfel o serie de informaţii apărute joi în presă." (Mediafax)
    Gura purtatorului, adevar graieste?!
    2) E adevarat: se intensifică atacurile la adresa liderilor liberali. As adauga, nevinovat: la adresa ACTUALILOR lideri liberali!

    RăspundețiȘtergere