marți, 7 septembrie 2010

Noi masuri pentru salvarea bugetului Romaniei


1.  Reangajarea obligatorie, in regim de munca patriotica, a tuturor pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizari incepute in Epoca de Aur: Canalul Dunare-Marea Neagra, Dunare-Bucuresti, constructia unei noi Case a Poporului etc.

2.   Taxa pe aer, la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numarul de mc consumati va fi stabilit de catre specialistii Guvernului impreuna cu Medici de familie, in functie de capacitatea pulmonara a fiecarei persoane. Asmatici au reducere de la 25% pana la 100% in cazul cand se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

3.  Impozitarea pe kilogram de greutate corporala. Orice roman peste 35 de kg este un  “gras nesimtit‘’ pe principiul lui Basescu “slabul il duce in spate pe cel gras “.

4.   Taxa pe a doua limba vorbita. Daca au bani si timp sa invete o alta limba in afara de romana sa le fie rusine si sa plateasca pentru asta pentru ca sigur o fac intentionat ca sa poata pleca din tara. Taxa va fi de 50 % din valoarea totala a alocatie pe care a primit-o persoana respectiva pana la varsta de 18 ani de la stat.

5.  Orice barbat care are mai mult de 124.899 de fire de par va plati o taxa pe fir de par echivalent a 10 euro / 1.000 fire de par. Peste 20.000 de fire in plus se va considera ca ai un alt cap si se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminenta si/sau  cu suvita peste chelie sunt scutiti.

6.  Persoanele care isi rod unghiile vor achita TVA care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un pret care va fi stabilit de catre guvern deoarece consuma un aliment si e normal sa plateasca.

7.  Persoanele cu dizabilitati care umbla in carucioare pe strazi (scaune electrice conform d-soarei Elena Basescu). vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au carucioare electrice, ci din acelea impinse de o persoana (insotitor cu retributia micsorata cu 15%) vor plati “taxa de atelaj impins/tras de animal de povara”. Daca vor fi prinsi cu taxa neplatita li se va confisca caruciorul si vor fi trimisi acasa pe jos.

8. Taxa de caldura pentru vara. deoarece orice cetatean care tine geamul deschis primeste gratuit incalzire prin bunavointa Sfintului Guvern si nu este normal sa nu o plateasca. Astfel, pentru fiecare geam deschis vara, la caldura peste 18 grade se va plati o “taxa de geam deschis” in valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casa si se va impozita dublu. Pentru geamurile inchise se va acorda o reducere de 50%, dar numai pana la 24 de grade.

9.  Sugarii si bebelusi care folosesc pampers (nesimtitii!) vor plati o taxa de poluare in functie de gradul de periculozitate pe care il prezinta fiecare din reziduurile acumulate in scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate in care se incadreaza fiecare bebelus, se vor trimite obligatoriu pana la 1 iunie 2010, pentru fiecare copil intre 0 si 2 ani, mostre din “produsul” rezultat si acumulat in pampersi la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior fiecare parinte va trebui sa ridice de la Administratia Financiara o declaratie de impozitare pe care o va achita la cea mai apropiata agentie CEC.

10. SI NU IN ULTIMUL RAND. TAXA PE PROSTIE. CA MAI SUNTEM ATAT DE PROSTI SA II RABDAM SA-SI BATA JOC DE NOI !

Asta mi-a trimis o amica azi, nu pot sa nu va ofer  privilegiul de a medita asupra-i.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu