duminică, 18 iulie 2010

Cel mai thriller dintre thrillere

În timp ce zappam cu spor în căutarea unui thriller de duminică, dau peste OTV, unde citesc pe crawl un fragment din cugetarea unui telespectator: și cine a puso să i-a insecticidul? Exact cum citiți.

Hitchock - un copil! Nu vi se pare că perspectiva unei Românii dominate de telespectatorii lui DD e un thriller mai înspăimîntător decît toți criminalii în serie de pe AXN?

Deșteaptă-te, române!

PS Poate ne întoarcem în 2000, cu Diaconescu (Dan) contracandidat al candidatului PDL, oricare ar fi acela, chiar și Boc. Dar ce ați spune de un duel în turul 2 între Diaconescu (Dan) și Diaconescu (Cristian, independentu')? Mintea mea nu e mai puțin criminală decît a altora, pot imagina chiar și o competiție Năstase-Dan Diaconescu.

Thriller, parol!

4 comentarii:

  1. Numai bine weekend-ul trecut mă chinuiam să-mi conving bunica de ce nu e bine să se uite la OTV.
    Dar, mă încred că nu o să am niciun spor, având în vedere că Dan Diaconescu e ,,băiat bun", iar orice băiat bun se cunoaşte ,,după ochi".

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania incepe sa devina tot mai simpatica. Nu cred ca o asemenea escapada in duet intre DD si poporul roman este un thriller. As califica-o ca facand parte din categoria tragi-comediilor. Cu posivbilitatea de a obtine "Zmeura de aur". Pentru cea mai proasta regie, dar si cei mai mediocri spectatori...

    RăspundețiȘtergere
  3. nevasta-mea imi vorbea prin 2004 si de perspectiva unei romanii conduse de basescu... dar n-am luat seama... :(
    ma credeam "safe", candidatul/prezidentiabilul era (inca) stolojan! de ce n-am face un exercitiu de "recuperat silicoane din buze sau cerebel" si sa ne imaginam un duel eba-ddd? desi, nu cred ca ar permite taticu' s-ajunga amandoi in turul doi. de ce sa-si injumatateasca sansele?

    RăspundețiȘtergere
  4. ...Hitchcock, adică... în rest, de acord...

    RăspundețiȘtergere